Slamsugning i Næstved og omegn

Næstved Kloakservice tilbyder slamsugning på Sydsjælland.

Vi hjælper dig, når du har brug for slamsugning

Har du behov for slamsugning? Så er du kommet til det rette sted. Hos Næstved Kloakservice udfører vi slamsugning i Næstved, Vordingborg, Præstø og for kunder på hele Sydsjælland. Vi har mandskab og materiel til at udføre mange typer opgaver af forskellig størrelse og karakter. Vores fokus er på at løse opgaven hurtigt og effektivt samt at levere en langtidsholdbar løsning, der fungerer for dig som kunde.

Vi tilbyder bl.a. slamsugning af:

  • Tagbrønde
  • Vejbrønde
  • Sandfangsbrønde
  • Bundfældningstanke
  • Olietanke

Hurtig og effektiv hjælp med slamsugning

Vi løser hver dag mange forskellige typer opgaver for vores kunder med vores slamsugere. Eksempler kan være, når spildevandet fra en brønd ikke kan løbe væk, eller en spildevandstank eller samletank skal tømmes. I forbindelse med rensning af kloakken kan det være nødvendigt at slamsuge en brønd, før det er muligt at højtryksspule kloakledningen. Det kan også hjælpe med at holde tagvandsbrønde og vejbrønde rene, så vandet kan komme væk, når der kommer skybrud.

Brug for akut slamsugning? Så ring til os. Vi har døgnvagt, det betyder, at vi er tilgængelige både dag og nat 365 dage om året.

Kontakt os

Har du behov for slamsugning i Næstved, Vordingborg, præstø eller resten af Sydsjælland? Eller har du spørgsmål til vores ydelser på området? Så tøv ikke med at kontakte os i dag på telefon 70 60 57 77 eller send en mail på naestved-kloakservice@outlook.dk. Du kan også sende os en besked i kontaktformularen.

(+45) 70 60 57 77
naestved-kloakservice@outlook.dk