Slamsugning i Næstved og omegn

Næstved Kloakservice tilbyder slamsugning på Sydsjælland.

Vi hjælper dig, når du har brug for slamsugning

Din slamsuger i Næstved, Vordingborg og Præstø

Har du brug for professionel slamsugning i Næstved, Vordingborg eller Præstø? Så er du landet det rette sted. Hos Næstved Kloakservice tilbyder vi specialiseret slamsugningstjenester i Næstved, Vordingborg, Præstø og for kunder i hele Sydsjælland. Vores erfarne mandskab og moderne udstyr gør os i stand til at håndtere en bred vifte af opgaver, uanset størrelse og kompleksitet. Vores primære mål er at løse opgaven hurtigt og effektivt, samtidig med at vi sikrer en holdbar løsning, der tilfredsstiller vores kunders behov.

Vi tilbyder bl.a. slamsugning af:

  • Tagbrønde
  • Vejbrønde
  • Sandfangsbrønde
  • Bundfældningstanke
  • Olietanke

Hurtig og effektiv hjælp med slamsugning

Vi løser hver dag mange forskellige typer opgaver for vores kunder med vores slamsugere. Eksempler kan være, når spildevandet fra en brønd ikke kan løbe væk, eller en spildevandstank eller samletank skal tømmes. I forbindelse med rensning af kloakken kan det være nødvendigt at slamsuge en brønd, før det er muligt at højtryksspule kloakledningen. Det kan også hjælpe med at holde tagvandsbrønde og vejbrønde rene, så vandet kan komme væk, når der kommer skybrud.

Brug for akut slamsugning? Så ring til os. Vi har døgnvagt, det betyder, at vi er tilgængelige både dag og nat 365 dage om året.

Kontakt os

Har du behov for slamsugning i Næstved, Vordingborg, præstø eller resten af Sydsjælland? Eller har du spørgsmål til vores ydelser på området? Så tøv ikke med at kontakte os i dag på telefon 70 60 57 77 eller send en mail på naestved-kloakservice@outlook.dk. Du kan også sende os en besked i kontaktformularen.

(+45) 70 60 57 77
naestved-kloakservice@outlook.dk