Kloakservice i Næstved og omegn.

Næstved Kloakservice

Skal du bruge kloakservice? Vi står klar til at hjælpe.

Hurtig og effektiv kloakservice

Din kloakservice i Næstved, Vordingborg og Præstø

Næstved Kloakservice tilbyder slamsugning, professionelt kloakrensning samt løsning af alle kloakproblemer. Vi har kompetencerne til at løse enhver udfordring, der måtte opstå. Med vores solide erfaring kan du regne med, at tingene bliver gjort ordentligt, og at arbejdet er af høj kvalitet.

Næstved Kloakservice er din lokale ekspert i kloakservice. Vi tilbyder alt fra rensning af afløb til reparation af kloakker. Vi udfører kloakservice i Næstved, Vordingborg, Præstø og resten af Sydsjælland. Vores erfarne spuleoperatører sørger for hurtig og effektiv service for at sikre, at dit kloaksystem fungerer optimalt.

Har du akut brug for hjælp til udfordringer med kloak eller afløb, rykker vi ud hurtigt og hjælper med at få løst problemerne.

En samlet løsning

Vi tilbyder alle services inden for branchen og samarbejder med bl.a. kloakmestre, skadedyrsbekæmpere og VVS-firmaer. Derfor kan vi levere en samlet service, hvis det ønskes. Vi sørger for, at opgaven udføres af autoriserede leverandører. Ved at lade os stå for koordinering, kan du spare både tid og energi.

Rensning af stoppet afløb og kloak

Vi renser alle typer afløb, så hvis din køkkenvask er stoppet, kommer vi og renser dit køkkenafløb og din vandlås. Er dit toilet stoppet, renser / højtryksspuler vi din kloakledning og afprøver, om dit toilet fungerer, som det skal.

Kontakt

Skal vi hjælpe dig med at få styr på kloakproblemerne, så kontakt os på telefon 70 60 57 77 eller send en mail til naestved-kloakservice@outlook.dk. Du kan også sende os en besked i kontaktformularen. Vi hjælper hurtigt og finder den løsning, der fungerer bedst for dig.

(+45) 70 60 57 77
naestved-kloakservice@outlook.dk