TV inspektion i Næstved og omegn

Få undersøgt kloakken med professionel TV-inspektion. Diagnosticering af kloakproblemer.

TV-inspektion og kloakarbejde på Sydsjælland

Næstved Kloakservice er din pålidelige samarbejdspartner, når det drejer sig om TV-inspektion i Næstved eller resten af Sydsjælland.

Hvornår er der brug for en TV-inspektion?

I nogle tilfælde er kloakproblemer ikke lige umiddelbart til at diagnosticere. Det kan eksempelvis være situationer, hvor kloakken er stoppet, men man ikke ved præcis, hvad problemet skyldes. Til sådanne situationer kan en tv-inspektion være løsningen.

Ofte er der tale om brud, forskudte samlinger eller rødder i kloakken. Brud og samlinger skal typisk repareres af en autoriseret kloakmester. Er der vokset rødder ind i din kloak, kan vi skære dem væk med vores rodskærer. Hvad end problemet er, finder vi altid en solid og langtidsholdbar løsning.

Hvordan fungerer en TV-inspektion?

Ved en tv-inspektion renses kloakledningen, og et kamera føres ind i kloakledningen. På en skærm kan man se kloakkens tilstand og diagnosticere eventuelle brud, propper eller andet der bør udbedres.

Optagelser og billeder fra tv-inspektionen gemmes og sendes efterfølgende til dig elektronisk eller udleveres på en USB-nøgle.

Kontakt os

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Så kontakt os allerede i dag på telefon 70 60 57 77 eller send en mail på naestved-kloakservice@outlook.dk. Du er også velkommen til at sende os en besked i kontaktformularen.

(+45) 70 60 57 77
naestved-kloakservice@outlook.dk